Cariere

corporate-employee-race

Pasionat de tehnica si de IT&C ? Te asteptam alaturi de noi!

Suntem o echipa de specialisti pasionati de IT, de sistemele si solutiile cloud, de retele si infrastructura, cercetare si dezvoltare a unor solutii complexe pentru o varietate de industrii. Ne dezvoltam intotdeauna echipele tehnice, de suport si management si avem nevoie de personal calificat care este gata sa ni se alature si sa-si dovedeasca abilitatile in domenii precum: sisteme de suport hardware si software, dezvoltare de aplicatii si solutii pentru afaceri, infrastructura hardware complexa, service si mentenanta, implementare de tehnologii Microsoft, Cisco, Linux si multe altele.

 

In cazul in care exista posturi disponibile, poti aplica trimitand  CV-ul tau la jobs@sistec.ro, mentionand in subiect rolul pentru care ai  aplicat. Reprezentantii departamentului de Resurse Umane te vor contacta dupa evaluarea profilului tau.

 

 

 

 

Tinând cont de dispozitiile legii 677/2001, va comunicam urmatoarele:

Prin transmiterea CV-ului si a aplicatiei dumneavoastra pe orice cale (email, posta, etc) catre departamentul Resurse Umane al companiilor din cadrul grupului Sistec, va exprimati în mod expres consimtamântul ca aceasta Societate sa prelucreze informatiile si datele cu caracter personal indicate în aceste documente.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

În ceea ce priveste Compania Sistec prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime legate de activitatea autorizata a companiei, cu respectarea cerintelor legale si în conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor.

Va multumim.